foto

Dan Sandulescu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Youth Without Youth
2006 Zavaleni (TV film)
2005 Proroctví: Zrada
2004 Method
2003 Ambasadori, cautam patrie
1994 Nostradamus
1984 Horea
1982 Konec noci
1979 Kníže zvaný Dracula
1978 Buzduganul cu trei peceti
1974 Ulzana

TV seriály

1993 Great Books (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace