foto

Horst Schroth

  • nar. 1948
    Münchberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Memoryeffekt (studentský film)
1995 Sommerloch
1992 Hamburger Gift (TV film)
1991 Superstau

TV seriály

2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Spätschicht - Die SWR Comedy Bühne (TV pořad)
2009 Nuhr im Ersten (TV pořad)
2008 Alfons und Gäste (TV pořad)
Markus Lanz (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2001 Stratmanns - Jupps Kneipentheater im Pott (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)
1997 Die Schnieke Prunz Sitzung (TV pořad)
Tietjen und Bommes (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1988 Mitternachtsspitzen (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2000 3satfestival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky