foto

Helga Labudda

  • nar. 27.4.1935
    Zschornewitz, Preußen, Německá říše
  • zem. 20.8.2014 (79 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Gänsehaut (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1975 Každý týden svatební den (TV film)
1973 Euch werd ich's zeigen
1972 Der Prozess gegen die Neun von Catonsville (TV film)
1971 Liebeszauber (TV film)
1969 Adelsnest (TV film)
1968 Der Mord, der nie verjährt
1967 Frau Venus und ihr Teufel
Gefrorenen Blitze, Die
Zwei Engel steigen aus (TV film)
1965 Die besten Jahre
1964 Glasmenagerie (TV film)
1963 Das tägliche Brot (TV film)
1961 Das Stacheltier - Alte Platte
Die Liebe und der Co-Pilot
Muž s objektivem
1960 Die Talente (TV film)
Die Venusmädchen (TV film)
1959 Brücke zwischen gestern und morgen (TV film)

TV seriály

1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)
1966 Hannes Trostberg (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1969 Die Millionärin (divadelní záznam)
1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky