foto

Sergej Stěpančenko

  • nar. 18.6.1959 (61 let)
    Tatarsk, Novosibirskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 12 stuljev
2019 Pro Ljolju i Miňku
Tobol
2016 Deň vyborov 2
Povelitěli snov
2014 Kavkazskaja plennica
Tajemství čtyř princezen
2013 Děd_005
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Pravosudije volkov
2008 Sad
2007 Luzer (TV film)
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
2004 Gora samocvětov: Pro barana i kozla
2002 O'Key
Vovočka
2001 Bremenskije muzykanty
Udar Lotosa
2000 Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1998 Dve luny, tri solnca
Kontrakt so smerťju
Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1997 Šizofrenija
1996 Privět, duraleji!
Čára života
1995 Krestonosec
1993 Ja sama
Predskazanije
Skandal v našem Klošgorodě
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Sny o Rossii
Zoloto
Ústřice z Lausanne
1991 Blázni
Uvnitř kruhu
1990 Anekdoty
1989 Katala
За прекрасных дам!
1986 Зина-Зинуля

TV seriály

2019 Pryžok Bogomola (TV seriál)
2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Igrok (S01E08)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
Školnyj ball (S05E08)
Zolotoj medalon (S05E07)
další epizody (9)
2005 Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
další epizody (7)
2004 Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
Beněfis (S03E08)
další epizody (10)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (7)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Next 2 (TV seriál)
Něudača Puaro (TV seriál)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)
Ijerichonskije truby (S01E08)
další epizody (10)
2000 Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Dokumentární

2014 Smešnaja žizň Olega Popova

Divadelní záznam

1993 Pominalnaja molitva (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky