foto

Vladimir Dostal

  • nar. 15.4.1942 (77 let)
    Ashkhabad, Turkmenistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2004 Konvoj PQ 17
Miluji jen tebe
Noc světla
2000 Fortuna
Novyje Bremenskije
Prezident i jego vnučka
Staryje kljači
1999 Rejndžer iz atomnoj zony
1998 Děň polnolunija
Klassik
Na bojkom mestě
1997 Děti ponědělnika
Policejskije i vory
1995 Širli-Myrli
1991 Atentát na cara
Migranty
1990 ...Po prozvišču 'Zver'

TV seriály

2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Ubiť změja (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
Školnyj ball (S05E08)
Zolotoj medalon (S05E07)
další epizody (9)
2005 Bratva (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
další epizody (7)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
Beněfis (S03E08)
další epizody (9)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (6)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Krot (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)
Ijerichonskije truby (S01E08)
další epizody (10)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Dokumentární

1992 Rossija, kotoruju my potěrjali

Režijní filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Syščiki (TV seriál)
Ogoň něbesnyj (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky