foto

Uwe Lach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mordkommission Calw - Schattenkrieger
2015 Käthe Kruse (TV film)
2009 Mein Kampf
Pretty Mama (TV film)
2008 10 Sekunden
Ossi's Eleven
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
2006 Rudý kakadu
2005 Hledám maminku (TV film)
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
Volio bih da sam golub
1989 Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1986 Blonder Tango
Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
1985 Princezna z Myšího zámku
1983 Fariaho

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace