foto

Doris Otto-Franke

  • nar. 20.6.1953 (67 let)
    Frankfurt an der Oder, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
1988 Vater gesucht (TV film)
1987 Ganz in Familie (TV film)
1986 Liebesdienst, Der (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
1981 Das Mädchen vom Eisberg (TV film)
Die kluge Finette (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Früher Sommer
Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Menschenhasser, Der (TV film)
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
Der rasende Roland (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
1976 Das Abenteuer (TV film)
Die Forelle (TV film)

TV seriály

2008 Wilsberg (TV seriál)
Royal Flush (E23)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Blinde Flecken (S03E10)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Der getürkte Murat (S01E12)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
Rosi chybí (E122)
Zerschlagene Liebe (E120)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nie bist du da (E75)
1980 Die Fischers und ihre Frauen (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky