foto

Doris Otto-Franke

  • nar. 20.6.1953 (66 let)
    Frankfurt an der Oder, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Wilsberg - Royal Flush (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Rosi fehlt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wo mich keiner kennt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zerschlagene Liebe (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Ganz in Familie (TV film)
1986 Liebesdienst, Der (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
1981 Das Mädchen vom Eisberg (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nie bist du da (TV film)
Die kluge Finette (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Früher Sommer
Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Menschenhasser, Der (TV film)
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
Der rasende Roland (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
1976 Das Abenteuer (TV film)
Die Forelle (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1980 Die Fischers und ihre Frauen (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky