foto

Frank Vercruyssen

  • nar. 19.8.1965 (54 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Patrick
2012 Early Birds
2010 Terug weg
2008 Levý břeh
Nowhere Man
Zatemnění mysli
2005 Guernsey
2004 10 jaar leuven kort
2003 Any Way the Wind Blows
2002 Villa des roses
1998 Rosie
1996 Alles moet weg
1995 Manneken Pis
1993 Just Friends
1992 Daens
1973 Mariage a la mode, Le

TV seriály

2019 Dvanáct (TV seriál)
2018 Over Water (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
Cordon (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Koning van de wereld (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky