foto

Nettie Blanken

  • nar. 4.11.1946 (73 let)
    Leiden, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bluf
2010 Majesteit
2008 De fuik (TV film)
Links
Morrison bude mít sestřičku
2004 Armando (TV film)
2001 Zamilovaní andělé
1997 Aan het eind van de aspergetijd (TV film)
1990 Romeo
1983 Geest van gras, De (TV film)
1975 Kind van de zon

TV seriály

2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
2001 De Middeleeuwen (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Het Klokhuis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky