foto

Louis Strasser

  • nar. 1927
    Rakousko
  • zem. 27.8.2016
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1978 Grüne Witwen sind sie alle! (TV film)
1977 Der Unverbesserliche (TV film)
Der Zauberlehrling
1968 Reiterattacke (TV film)

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Krise (S03E05)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Sugardaddy (S01E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Scheinheilig (S02E04)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Warm abgetragen (S01E05)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Místo činu (TV seriál)
Wir werden ihn Mischa nennen (S01E186)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1982 Místo činu (TV seriál)
Mordkommando (S01E142)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1992 Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky