foto

Jindřich Khain

  • nar. 2.4.1931
    Zlín, Československo
  • zem. 1.10.2014 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Malovaný děti (TV film)
1999 Hanele
1995 Golet v údolí
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
1992 Kráva
Něco lehčího (TV film)
1986 Žaby a iné ryby
1984 Holka na krátkou trať (TV film)
1980 Krakonoš a lyžníci
1964 Strakatí andělé

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Prima sezona (TV seriál)
1991 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace