foto

Joachim Konrad

  • nar. 15.11.1924 (95 let)
    Wormditt (Orneta) Polsko, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Letzte Liebe (TV film)
Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
1988 Poslední kapitola
1987 Gavroche (TV film)
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
1986 Jan auf der Zille
1983 Das daktyloskopische Wunder (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Hut-Beate (TV film)
Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
1981 Das Geheimnis der drei Orangen
Der Aschenstocherer oder Kopf ist das Beste (divadelní záznam)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
1980 Kunstraub (TV film)
1978 Leise flehen meine Lieder (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
1974 Proč se nemohu chovat slušně ?
1973 Meine Schwester Tilli (TV film)
1971 Das Märchen vom Kaiser und vom Hirten (divadelní záznam)
Das Rübchen (divadelní záznam)
1970 Schneeball (divadelní záznam)
1968 Ein Krug mit Oliven
1966 Der arme Konrad (TV film)
1962 Die Weber (TV film)
Totentanz (TV film)
1960 Menschen von Budapest (TV film)
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Zboží pro Katalánii
1958 Abgeordneter Willy Jung (TV film)
1954 Carola Lamberti
Leuchtfeuer

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky