foto

Karin Schröder

  • nar. 7.4.1942 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Rozvod s překážkami (TV film)
1999 Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
1991 Killer (TV film)
Místo činu - Smrt v řezačce (TV film)
Tatort - Tödliche Vergangenheit (TV film)
1990 Docteur M.
1988 Land der Väter, Land der Söhne
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Der Bremsklotz (TV film)
Jan Oppen (TV film)
Vorspiel
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Velký talent (TV film)
Wie die Alten sungen...
1985 Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1983 Můj táta v rejži (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
1980 Dach überm Kopf
Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
1979 Pinselheinrich (TV film)
Zugvogel am Sund
1978 Doch eine Frau (TV film)
Jeden musí dělat mrtvou
Zwei Betten in der hohen Tatra
1977 Malý kouzelník
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Mann gegen Mann
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Die Richterin (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Zrzka (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Ein Engel reist ins Paradies (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Tapetenwechsel (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Filmemacher (TV film)
1970 Gesellschaft für Miss Wright (TV film)
Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Before Winter Comes
Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
1968 Smrt v červeném jaguáru
1967 Ein Tag und eine Nacht (TV film)
1965 Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
Strašná žena
1964 Geliebte weiße Maus
Penzión Boulanka
Verflixte Bande (TV film)
1963 Das tägliche Brot (TV film)
1962 Ach, du fröhliche
Die Entlassung (TV film)
Oh, diese Jugend (TV film)
1961 Der Schatten (TV film)
Familienpapiere (TV film)
1960 Silvesterpunsch

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod in Lilliput (S01E15)
Gestreifter Japaner (S01E13)
Spiel mir das Lied vom Tod (S01E10)
další epizody (4)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ehen auf dem Prüfstand (S09E14)
1997 Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Wunschkind (E130)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Da mach' ich nicht mit (E123)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Getrennte Wege (E115)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das zweite Gesicht (E76)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Geschiedene Leute (E39)
1974 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Eine Nummer zu groß (E33)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Fall Valentin Erbsand (E19)
1969 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Busliesel (E08)
Meine Schwester (E07)

Dokumentární

2017 Legenden - Ein Abend für Rolf Herricht (TV film)
1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky