foto

Günter Junghans

  • nar. 14.7.1941
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 10.7.2014 (72 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Auf der Straße (TV film)
Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
2014 Tatort - Türkischer Honig (TV film)
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
2012 Die Welt danach (studentský film)
2011 Kommissarin Lucas - Am Ende muss Glück sein (TV film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2009 Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
Romeo und Jutta (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Tatort - Krumme Hunde (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
2006 Der Tote am Strand (TV film)
Die Politesse - Der Film (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
Macho v nesnázích (TV film)
Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Der Liebe entgegen (TV film)
2001 Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Státní tajemství (TV film)
2000 Ein starkes Team - Der Todfeind (TV film)
Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Gaukler der Liebe (TV film)
Oskar und Leni
Schwarzes Blut (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
1996 Die Nacht hat 17 Stunden (TV film)
Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Doppelter Einsatz - Ein Mittwoch (TV film)
Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1994 Ich klage an (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
Zirri - Das Wolkenschaf
1992 Jeď trabi jeď 2
Schtonk!
1990 Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Stalingrad
Wenn du groß bist, lieber Adam
1989 Der lange Weg zu Angerer (TV film)
Schluck und Jau (TV film)
Schulmeister Spitzbart (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
Kindheit
Vernehmung der Zeugen
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
Je t'aime, chérie
Jorinda a Joringel (TV film)
Přízrak v křoví (TV film)
Wie die Alten sungen...
1984 Wo andere schweigen
1983 Abends im Kelch (TV film)
Der Aufenthalt
Der Bastard (TV film)
Der Biberpelz (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
Zauber um Zinnober
Zákaz adopce (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Das scheinbar Unmögliche (TV film)
Malá tlustá Tilla
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der kleine Doktor (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
Überblickt man die Jahre (TV film)
1980 Eines langen Tages Reise in die Nacht
Jadup und Boel
Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
Der blaue Helm (TV film)
Lachtauben weinen nicht
1978 Starten Sie vor dem Schuss! (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
Ota mění svět
Rückkopplung (TV film)
1976 Staatsanwalt hat das Wort - Felix kauft ein Pferd, Der (TV film)
1975 Die Wildente (TV film)
Eine Pyramide für mich
Ikarus
Karlemanns Brücke (TV film)
1974 Johannes Kepler
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Kraftprobe (TV film)
Ein wunderbarer Tag (TV film)
Král pouště z Brandenburgu
Unterm Birnbaum
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Er - Sie - Es (TV film)
Nachts sind alle Katzen grau
Navzdory všemu
Ukradená bitva
1971 Alfa 1
Der Staatsanwalt hat das Wort - Anatomie eines Unfalls (TV film)
Hut ab, wenn du küßt!
Liebeszauber (TV film)
1970 Ani muže pro Camp Detrick (TV film)
Aus unserer Zeit
Netzwerk
Tscheljuskin (TV film)
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Krupp und Krause (TV film)
1968 Die Gesichte der Simone Machard (TV film)
Die Toten bleiben jung
Komödie der Irrungen (divadelní záznam)
1967 Der Revolver des Korporals
Gefrorenen Blitze, Die
Svatební noc v dešti
1966 Schwarze Panther
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Dobrodružství Wernera Holta
Lotova žena
Strašná žena
1964 Das Stacheltier - Liebe braucht keine PS
Die Suche nach dem wunderbunten Vögelchen
Engel im Fegefeuer
1963 Die Hussiten
Geheimnis der 17
Julia lebt
Verliebt und vorbestraft
1962 Ach, du fröhliche
Die aus der 12b
U francouzských krbů
1961 Das Rabaukenkabarett

TV seriály

2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
dasbloghaus.tv (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Die Politesse (TV seriál)
2004 Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Komunista Hans Beimler (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
Sankt Urban (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace