foto

Heidrun Polack

  • nar. 18.5.1945 (75 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Jungbrunnen (TV film)
1985 Dagmar (TV film)
Lindhoops Frau (TV film)
Neues aus Schildershausen - Schrombskis Tagebücher (TV film)
1983 Für 'n Groschen Brause (TV film)
1981 Kinder (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1980 Henry Angst (TV film)
1975 Případ beze svědků (TV film)
Sourozenci (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
1973 Tandem mit Kettmann (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1971 Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1970 Ein Jahr voll Musik (TV film)
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Tal der sieben Monde, Das

TV seriály

1984 Auf einem langen Weg (TV seriál)
Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Wagen 106 (TV seriál)
1981 Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Sechs Millionen (TV seriál)
1977 Das Haus mit der Nr. 30 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky