foto

Gerd Ehlers

  • nar. 21.5.1924
    Rheinfeld, Německá říše
  • zem. 27.6.1988 (64 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Der Lumpenmann (TV film)
1983 Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
1982 Wie Bärchen zur Sonne flog
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
Kunstraub (TV film)
1979 Pinselheinrich (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
Rote Erde (TV film)
1977 Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Unterwegs nach Atlantis
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Auf der Durchreise (TV film)
Vor dem Abendessen (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat (TV film)
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Mořská panna (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Der erste Urlaubstag (TV film)
Maria (TV film)
1973 Liebe für Liebe (TV film)
1972 Báječná žena (TV film)
Er - Sie - Es (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Leichensache Zernik
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1971 Androklus und der Löwe - vyp.
Lass das mal den Josef machen! (TV film)
Peter Henleins Uhr (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
1969 Jede Stunde meines Lebens (TV film)
Verschwörung (TV film)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafsache Anker t (TV film)
1967 Der Schatten eines Kämpfers (TV film)
Geliebter Herr Kollege (TV film)
Television (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Briefe ohne Absender (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
Schwarze Panther
1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
Köpfchen, Kamerad (TV film)
Messeschlager Gisela (TV film)
Seine Kinder (TV film)
Strašná žena
1964 Das Abendgericht (TV film)
Der Mann mit der Maske (TV film)
1963 Der Mann des Tages (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Sváteční řidiči
1962 Das Stacheltier - Jupp hilft ziehen
Totentanz (TV film)
1961 Das Stacheltier - Dem Leben verloren!
Das Stacheltier - Der Fall Herkules
Der Tag des Ludger Snoerrebrod (TV film)
Kenners Dreh (TV film)
Und das am Heiligabend (divadelní záznam)
Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1960 Pickhuhns Geburtstag (TV film)
Wo der Zug nicht lange hält
1959 Das Stacheltier - Ballmanns Steckenpferd
Das Stacheltier - Jupp stellt richtig
Das Stacheltier - Krawatzke zur Kur
Das Stacheltier - Schnellgericht
Der Alchimist (divadelní záznam)
Paul Eszterág schweigt (TV film)
Zinker, Der (TV film)
1958 Der Hektarjäger (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky