foto

Alexander Leuschen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 German Fried Movie
1983 Fariaho
1975 Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung
Hejtman Florián
Rosen (TV film)
1967 Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1965 Mit denen nicht! (TV film)
Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Die Maskierten (TV film)
1963 Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
Rom, Via Margutta (TV film)
1959 Unbeschriebenes Blatt, Ein (TV film)

TV seriály

1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1990 Unternehmen Jocotobi (TV seriál)
1986 Losberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky