foto

Chelsea Noble

  • nar. 4.12.1964 (54 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chelsea Noble je americká herečka. Narodila se jako Nancy Mueller. Od roku 1991 je manželkou herce Kirka Camerona, se kterým má nyní šest dětí a spolu s ním i několikrát hrála. Známá je především z komediálního seriálu Growing Pains, ale proslavila ji také role Hattie Durhamové v trilogii Ponecháni napospas.

xxx "UFOlochneska" xxx

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mercy Rule
2005 Svět ve válce
2004 Potíže růstu: Zase ti Seaverovi (TV film)
2002 Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
2000 Ponecháni napospas
Potíže růstu (TV film)
1998 You Lucky Dog (TV film)
1994 Filmová láska (TV film)
1991 Little Piece of Heaven, A (TV film)
1990 Instant Karma
Willies, The

TV seriály

1995 Kirk (TV seriál)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Plný dům (TV seriál)
Touhy po sedmi měsících II. (S01E20)
Touhy po sedmi měsících I. (S01E19)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1973 Praise the Lord (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace