foto

Hans Joachim Hartwig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1986 Das Gesellenstück (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen (TV film)
1980 Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
1978 Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1974 Schultze mit tz (TV film)
1964 Zucker im Tee (TV film)

TV seriály

1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky