foto

Jorik van der Veen

  • nar. 15.10.1984 (35 let)
    Wageningen, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Draw Your Gun
2015 De Masters
De reünie
2013 Feuten: Het feestje

TV seriály

2017 Circus Noël (TV seriál)
Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
Klem (TV seriál)
2015 De fractie (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky