foto

Günther Trept

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Suche Mann für meine Mutter (TV film)
1982 Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
1980 Der Keiler von Keilsberg (TV film)
1979 Heitere Premiere (TV film)
1978 Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1977 Ein irrer Duft von frischem Heu

TV seriály

1976 Maxe Baumann (TV seriál)

Dokumentární

2011 tierisch gut! (TV seriál)

TV pořady

2007 Der Kreuzchor - Engel, Bengel und Musik (TV pořad)
2006 Panda, Gorilla & Co. (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky