foto

Gerd E. Schäfer

  • nar. 14.7.1923
    Berlin-Neukölln, Preußen, Německá říše
  • zem. 20.9.2001 (78 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Das vergessene Leben (TV film)
1993 Tatort - Die Zärtlichkeit des Monsters (TV film)
1987 Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1986 Zwei blaue Augen (TV film)
1985 Meine Tochter - deine Tochter (TV film)
Müllers kommen (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen (TV film)
Ein Fuchs zuviel (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
Der blaue Oskar (TV film)
Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
1981 Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
1980 Kindersegen heißt sich regen (TV film)
Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
1979 Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
1978 Ein gemütlicher Abend (TV film)
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1977 Kneippkur
Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
Wen der Hafer sticht (TV film)
Zu zweit (k)ein Problem (TV film)
1976 Antons liebe Gäste (TV film)
Blechschmidts Geburtstag (TV film)
Frauen sind Männersache (TV film)
Maxe Baumann: Ferien ohne Ende (TV film)
Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Heiraten/Weiblich (TV film)
Männerwirtschaft (TV film)
Wie sag ich's meinen Kindern? (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
Die Ostsee ruft (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
Schultze mit tz (TV film)
1973 Gewisser Katulla, Ein (TV film)
Nešvindluj, miláčku!
1972 Florentinská 73 (TV film)
Gemischtes Doppel (TV film)
1971 Hut ab, wenn du küßt!
Oswin und die Geister (TV film)
1970 Der Schein trügt (TV film)
Ein Jahr voll Musik (TV film)
Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Chytrost nejsou žádné čáry
Hunderttausend Taler (TV film)
Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)
Seine Hoheit, Genosse Prinz
Tolle Tage (TV film)
Vorsicht, Kurven! (TV film)
1968 Schüsse unterm Galgen
1967 Lord am Alexanderplatz, Ein
Svatební noc v dešti
1966 Hände hoch oder ich schieße
1965 Bez pasu v cizích postelích
Das Stacheltier - Salon Pitzelberger
König Drosselbart
1964 Das Stacheltier - Haste Töne
Die Goldene Gans
1963 Přísně tajné
Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
1962 Das Stacheltier - Innerbetrübliches
Das Stacheltier - Jupp hilft ziehen
Das Stacheltier - Sieben auf einen Streich
Das Stacheltier - Spaß muß auch sein
Das verhexte Fischerdorf
Kinnhaken, Der
Malá násobilka
Umělcem s překážkami
1961 Das Kleid
Das Rabaukenkabarett
Das Stacheltier - Ein Pferd müßte man haben
Mutter Courage und ihre Kinder
Sedm osudů
1960 Das Stacheltier - Die goldene Maus
Fahrt ins Blaue (TV film)
Ich bin nicht mein Bruder (TV film)
Liebe auf den letzten Blick (TV film)
Silvesterpunsch
1959 Das Stacheltier - Jupp stellt richtig
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Paul Eszterág schweigt (TV film)
1958 Das Stacheltier - Folge 129
Der Hektarjäger (TV film)
dschungeltöne
1956 Nacht der Entscheidung
1955 Banditen der Autobahn
1951 Stíny nad ostrovy
1949 Chléb náš vezdejší
Mädchen hinter Gittern
1948 Wege im Zwielicht

TV seriály

1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1966 Lautlose Jagd (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)
1955 Zu Besuch im Märchenland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Der Schein trügt (TV film) - divadelní hra

Host

TV pořady

1987 Zur Feier des Tages (TV pořad)
1976 Loriot (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad) - účinkující, mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky