foto

Peter Fabers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Generalprobe (TV film)
Kein Mann für zwei (TV film)
Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
1980 Moppel macht das schon (TV film)
1979 Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
1977 Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1975 Pokrevní bratři

TV seriály

1985 Flug des Falken (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verblendet (E101)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Brief aus Slubice (E48)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky