foto

Pim Vosmaer

  • nar. 16.12.1953 (66 let)
    Djakarta, Indonésie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Caught
1984 Gebroken spiegels
1978 Pastorale 1943

TV seriály

2007 Spangas (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)
1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Nieuwe tijden (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky