foto

Franz Rodenkirchen

  • nar. 12.10.1963 (55 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Schramm
1991 Nekromantik 2
1989 Der Todesking
1987 Nekromantik

Herecká filmografie

Filmy

1993 Schramm
1991 Nekromantik 2
1989 Der Todesking
1987 Nekromantik
1985 Hot Love

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Schramm
1989 Der Todesking

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace