foto

Manfred O. Jelinski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1993 Schramm
1991 Nekromantik 2
1989 Der Todesking
1987 Nekromantik

Dokumentární

1992 Corpse Fucking Art

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Schramm
1991 Nekromantik 2
1989 Der Todesking
1987 Nekromantik

Dokumentární

1985 So war das S.O.36

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Schramm
1991 Nekromantik 2
1989 Der Todesking

Herecká filmografie

Filmy

1989 Der Todesking
1987 Nekromantik

Režijní filmografie

Dokumentární

1985 So war das S.O.36

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace