foto

Ed Amatrudo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Week Away
Hillbilly Elegy
2018 Ještě jedna věc
Speed Kills
2017 Catastrópico
Odpočet do katastrofy
2016 Blue Mountain State: The Rise of Thadland
Svědectví (TV film)
2013 Crazy Sexy Cool: The TLC Story (TV film)
2003 Presumpce viny
2001 Šikana
1996 Intimní detaily
Labyrint (TV film)
1995 Mizerové
Shame II: The Secret (TV film)
1994 Mýtná stanice
Zóna úniku
1993 Zápas s Hemingwayem
1992 Rudé stopy
1991 Podveden (TV film)
Popkorn
Tajuplný ráj (TV film)
The 100 Lives of Black Jack Savage (TV film)
Zlaté okovy
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)

TV seriály

2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Ty staré kosti (E08)
Doktoři (TV seriál)
Chyba operatéra (S02E11)
2018 Chicago Fire (TV seriál)
The Chance to Forgive (S06E15)
2016 Still the King (TV seriál)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Army Wives (TV seriál)
Supporting Arms (S05E08)
2010 V těle boubelky (TV seriál)
Freeze the Day (S02E13)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Big Hand for the Little Lady (S05E15)
Policie New York (TV seriál)
Safe Home (S06E22)
Voir Dire This (S06E21)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kruh násilí (S02E17)
1996 Chameleon (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Miami Vice (TV seriál)
Over the Line (S05E15)
1988 Superboy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky