foto

Lindsay Leese

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Entertaining Christmas (TV film)
2017 Christmas Inheritance
Great Great Great
Vánoční okouzlení (TV film)
2014 Angels and Ornaments (TV film)
2005 Heidi
The Prize Winner of Defiance, Ohio
2004 Jeden den v New Yorku
2003 Bláznivá cesta (TV film)
Klid a pohoda (TV film)
2001 ClubLand (TV film)
2000 Moje sestra vlkodlak
1999 Tři do tanga
1998 Mr. Headmistress (TV film)
1997 Nesprávný muž
Stalo se o Vánocích (TV film)
1996 Droga štěstí
1995 Banda na výletě
Johnny & Clyde (TV film)
Televizní leč
Tommy Boy
1993 Pouta lásky (TV film)
1992 Ve hře je diamant (TV film)
1991 Peeping Tom (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
Sanity Clause (TV film)

TV seriály

2019 Carter (TV seriál)
Harley Gets an Office Job (S02E04)
2016 American Gothic (TV seriál)
The Gross Clinic (E07)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Guests of Honour (S02E04)
2012 Good God (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Vnitřní zlo (S04E02)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Time Warp Trio (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
One Ring to Rule Them All (S03E06)
2002 Street Time (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Super Rupert (TV seriál)
1998 Škola "U létajícího tlustokožce" (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky