foto

Joanna Johnson

  • nar. 31.12.1961 (57 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Láska plná omylů

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Parental Guidance Suggested (S01E05)
The Coterie (S01E02)
DTLA (S01E01)
2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Just Say Yes (S05E18)
další epizody (4)
2017 The Fosters (TV seriál)
Prom (S05E09)
Who Knows (S04E19)
Dream a Little Dream (S04E12)
2016 The Fosters (TV seriál)
New York (S04E09)
Safe (S04E02)
Kingdom Come (S03E20)
další epizody (4)
2015 The Fosters (TV seriál)
Idyllwild (S03E09)
Father's Day (S03E02)
The End of the Beginning (S02E21)
další epizody (4)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Mother (S02E06)
další epizody (5)
2013 The Fosters (TV seriál)
Vigil (S01E09)
Quinceañera (S01E04)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Teapot (E11)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Outbreak (E03)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
Bait & Switch (S02E03)
2011 Make It or Break It (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E19)
Free People (S02E12)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
Party Gone Out of Bounds (S02E06)
Friends Close, Enemies Closer (S02E01)
The Great Wall (S01E18)
další epizody (4)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Run, Emily, Run (S01E07)
Sunday, Bloody Sasha, Sunday (S01E04)
Blowing Off Steam (S01E03)
2003 Hope & Faith (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Killer Party

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Willful Blindness (S01E09)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
Hope and Faith (S01E17)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2003 Hope & Faith (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Just Say Yes (S05E18)
2017 The Fosters (TV seriál)
Prom (S05E09)
Who Knows (S04E19)
2016 The Fosters (TV seriál)
New York (S04E09)
Kingdom Come (S03E20)
2015 The Fosters (TV seriál)
Idyllwild (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace