foto

Leoš Kaltofen

  • nar. 25.3.1929
    Most, Československo
  • zem. 23.1.2000 (70 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Evropa tančila valčík
1987 Fanynka (TV film)
1986 Černá punčocha
1982 Giuditta (TV film)
Pokušení (TV film)
1981 Každému jeho nebe
1980 Orfeus v podsvětí (TV film)
1979 Nejhezčí příbeh z našeho JZD (TV film)
1975 Tam, kde hnízdí čápi
1974 Hvězda padá vzhůru
1973 Kdo je vinen? (TV film)
Tajemství zlatého Buddhy
1972 ...a pozdravuji vlaštovky
Vinobraní (TV film)
1971 Svět otevřený náhodám
1970 Svatá hříšnice

TV seriály

1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krev (S01E06)
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Zlaté víkendy (E02)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Gottwald (TV seriál)
To je naše zem (E02)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Exoti (E12)
1975 Matka (TV seriál)
Zklamaná naděje (E05)

Dokumentární

1970 Úsměvy a slzí třpyt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky