foto

Cristina Tejedor

  • nar. 9.5.1959 (60 let)
    Mar del Plata, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Cobrador: In God We Trust
1975 Las dos culpas de Bettina

TV seriály

2004 Frecuencia .04 (TV seriál)
2002 Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Sodero de mi vida, El (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1993 La Flaca escopeta (TV seriál)
1992 Flavia, corazón de tiza (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1987 Como la hiedra (TV seriál)
1984 Historia de un trepador (TV seriál)
1980 Rosa... de lejos (TV seriál)
1979 El león y la rosa (TV seriál)
Novia de vacaciones (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky