foto

Alejandro Marcial

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Seguridad personal
1984 Camila
1978 Este loco amor loco
1975 Las dos culpas de Bettina
1974 Boquitas pintadas
Lidé z Buenos Aires
1973 Siete locos, Los
1972 Maffia, La
1968 Tute Cabrero

TV seriály

1987 Como la hiedra (TV seriál)
1983 Cara a cara (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky