foto

Don Bagley

  • nar. 11.7.1927
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 26.7.2012 (85 let)
    Northridge, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Sacred Ground
1977 Young Lady Chatterley
1976 Student Body, The
1975 The Manhandlers
The Swinging Barmaids
1974 Mama's Dirty Girls
1961 Ole Rex

TV seriály

1986 Our House (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky