foto

Sebastian Winkler

  • nar. 18.2.1978 (41 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pig Heart
2018 Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2002 Brudertag (studentský film)

TV seriály

2009 Franzi (TV seriál)
2002 Schulmädchen (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vrah milenců (S08E01)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky