foto

John Leddy

  • nar. 12.1.1930 (89 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Perfect Cadeau
2016 De held
2015 Code M
Publieke werken
2014 Helium
2013 Chez Nous
2012 Urfeld (TV film)
2007 Dennis P.
1994 Andere kant van de tunnel, De
1989 Jan Rap en z'n maat
1979 Nosferatu - Fantom noci
1977 Oranžský voják
1976 Tatort - Trimmel und der Tulpendieb
1960 Zaak M.P., De

TV seriály

2019 Ninja Nanny (TV seriál)
2018 De regels van Floor (TV seriál)
2017 Suspects (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Komt een man bij de dokter (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
Levenslied (TV seriál)
2008 We gaan nog niet naar huis (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
In de clinch (TV seriál)
1998 't Zal je gebeuren... (TV seriál)
In de praktijk (TV seriál)
Zebra (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
De victorie (TV seriál)
Help (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1978 Dagboek van een herdershond (TV seriál)
Dubbelleven (TV seriál)
1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1976 Sil de strandjutter (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky