foto

Bart de Vries

  • nar. 29.12.1964 (56 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
2012 Closing Time
2011 Bluf
2010 Sniff a strašidelný hrad
2009 De weg naar Cádiz
2008 Ver van familie
2007 De avondboot (TV film)
2006 Het woeden der gehele wereld
1998 Left Luggage aneb Kufry pana Silberschmidta
1996 Advocaat van de Hanen

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Zes minuten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
Wilhelmina (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky