foto

Isa Aouifia

  • nar. 3.1.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berts dagbok
2017 Bitchboy
2010 Yoghurt
2007 Zničujicí láska
2004 Sjätte juni
2003 Zamilovaný kněz

TV seriály

2020 Åreakuten (TV seriál)
Elden (E09)
Kvinnan i skogen (E08)
Fjällsjön (E05)
další epizody (7)
Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Undercover (S07E01)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Kidnappning (S02E07)
2006 AK3 (TV seriál)
Kronprinsessan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky