foto

Grigorij Vasiljev

  • nar. Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Raduga nad Arktikoj (E03)
Něvskij (TV seriál)
Slepaja zona (S02E25)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
2015 Spasajsja, brat! (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2012 Gruz (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Razvodka (S07E02)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Vozmezdije (S04E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky