foto

Randi Oakes

  • nar. 19.8.1951 (68 let)
    Sumner, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Acapulco Gold
Deadman's Curve (TV film)
Hrdinové z galaxií (TV film)
1977 Telethon (TV film)
1976 Twin Detectives (TV film)

TV seriály

1984 Glitter (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky