foto

Jurij Safarov

  • nar. 10.7.1971 (47 let)
    Tbilisi, Gruzie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Generation P
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Na igre
Skazka pro temnotu
2008 Miraž
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2005 Pod palbou
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2015 Na glubině (TV seriál)
2012 Dikij (TV seriál)
Posledňaja bitva (S03E16)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace