foto

Michail Cerišenko

  • nar. 19.9.1960 (59 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dura
2000 Prezident i jego vnučka
Staryje kljači
1990 Senit zon

TV seriály

2006 Bilet v garem (TV seriál)
2005 Syščiki (TV seriál)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
Leďanoje plamja (S04E03)
2004 Usadba (TV seriál)
2003 Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky