foto

Vladimir Michajlov

  • nar. 5.4.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Belyje noči
Zapasnoj igrok
2016 Prostaja istorija
2008 Kačeli

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Matreški (E01)
2018 Belyj šaman (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
Svetlana (TV seriál)
2017 Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S01E07)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Mesta chvatit na vsech (S01E19)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zakrytoje proizvodstvo (S03E05)
Šef (TV seriál)
Veriť nělzja nikomu (S03E26)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tancy so smerťju (S15E12)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Bolšoj brat (S08E02)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Vně zakona (S01E02)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vojna (S02E10)
PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Doznavatěl (TV seriál)
Vymogatěl (S02E14)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Legion (S01E20)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jastreb vernulsja (S12E14)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky