foto

Vladimir Michajlov

  • nar. 5.4.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Belyje noči
Zapasnoj igrok
2016 Prostaja istorija
2008 Kačeli

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Matreški (E01)
Něvskij (TV seriál)
Gdě moj syn? (S04E13)
2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
Svetlana (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
2017 Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S01E07)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Mesta chvatit na vsech (S01E19)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zakrytoje proizvodstvo (S03E05)
Šef (TV seriál)
Veriť nělzja nikomu (S03E26)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tancy so smerťju (S15E12)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Bolšoj brat (S08E02)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Vně zakona (S01E02)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vojna (S02E10)
PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Čužoj rajon (TV seriál)
Posrednik (S03E14)
Doznavatěl (TV seriál)
Vymogatěl (S02E14)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Legion (S01E20)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jastreb vernulsja (S12E14)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky