foto

Oleg Kassin

  • nar. 8.3.1970 (50 let)
    Magnitogorsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ja chuděju
2009 Veselčaki
2008 Nikto, krome nas…
2007 Něvaljaška
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
Nikto ně znajet pro sex
2003 Karmen
2000 DMB
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Němezida (TV seriál)
2018 Bolšaja igra (TV seriál)
Pulja (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strojka veka (S03E15)
2014 Fizruk (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Mjaso (S03E30)
Založnica (S03E29)
Bezumnyj mir (S03E28)
další epizody (4)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Minnoje pole (S05E29)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Kain i Avel (S03E15)
2007 Likvidace (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Korol Lir (S01E13)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Reklamnaja pauza (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Lovuška dlja mudreca (E02)
Syščiki (TV seriál)
Kilki v tomatě (S05E06)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2005 Aeroport (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Longlajf (S01E05)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Koněc filma (S03E02)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky