foto

Achim Seidel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Liebe verjährt nicht (TV film)
2017 Familie ist kein Wunschkonzert (TV film)
Liebling, lass die Hühner frei (TV film)
2016 Inga Lindström: Dotek něhy (TV film)
Rosa: Svatební romance (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
2015 Svatební tajemství (TV film)
2014 Mit Burnout durch den Wald (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
Zur Sache, Macho! (TV film)
2012 Nepohodlný svědek (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
2010 Lež má krátké nohy (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
Sexy milenec (TV film)
Tělo jako důkaz
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2005 Feuer
Nachtasyl (TV film)
2004 Egoshooter
2002 Halbe Miete
Junimond
1997 High
1992 Le lac des cygnes (TV film)

TV seriály

2017 Über die Grenze (TV seriál)
Alles auf eine Karte (E01)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
2014 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hajos letzter Fall (S11E04)
Das Ultimatum (S11E03)
Vater, Mutter, Kind (S11E02)
další epizody (4)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1991 A Walk Through Prospero's Library (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Stubbe – Tod auf der Insel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky