foto

Lisa Gabriel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Temné ulice
2007 Oběť: Lovec krve
2006 Bezva vejška
Dark Ride
Gang v útoku
Hazard
2005 Děkujeme, že kouříte
Mr. & Mrs. Smith
2004 Pryor Offenses (TV film)

TV seriály

2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návrat domů (S05E12)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Svatba s princem (S07E12)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Nelegální obchod

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace