foto

Lesli Kay

  • nar. 13.6.1965 (53 let)
    Charleston, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Wedding for Christmas (TV film)
Baby Obsession
2017 The Wrong Crush (TV film)
2016 Stalked by My Doctor: The Return (TV film)
2013 Dirty Teacher (TV film)
Good Mother, The (TV film)
2007 Shadow People
Smrt modelky
2005 Carpool Guy
1997 Guarded Secrets
1996 Cyberella: Forbidden Passions
Petticoat Planet
Smrtelná šaráda
1995 Zakázané hrátky

TV seriály

2016 Swedish Dicks (TV seriál)
2010 The Bay (TV seriál)
2009 Venice the Series (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zoo York (S02E03)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Maritime (S13E18)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Horká linka (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace