foto

Dmitrij Glazačev

  • nar. 23.12.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pareň s našego kladbišča
2011 Pět nevěst
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2006 Lov na Piraňu
Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2004 Ťomnaja noč

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Drugaja semja (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Chudožnik, čto risujet bol (E09)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Panagija (S01E01)
2010 Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Vyzov (TV seriál)
Predskazanije (S02E01)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky