foto

Michael Krawic

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lookin' Up
The Last Tour
2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Senior Project
2013 Legenda Země Oz: Dorotka se vrací
Shotgun Wedding
Yellow Face
2006 Love Is the Drug
Midnight Clear
2003 As Virgins Fall
Cliché
Pravá blondýnka 2
2002 Charlotte Sometimes
2001 Duchové Marsu
1999 Lansky (TV film)
1998 Akta X - Film
Bloodsport: The Dark Kumite
Hrozny hněvu
Sbohem lásko
1997 Sitting in Limbo
Tajný agent Jack T.
To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
1996 Boss
Prezidentův syn
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Osudový zvrat
1993 Nesplněné sliby (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
1992 Babe
1991 Dillinger (TV film)
1987 Murder Ordained (TV film)
Velký esa

TV seriály

2011 Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm's Car (S06E09)
2004 Angel (TV seriál)
Následky (S05E11)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Carbon Creek (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Naděje umírá poslední (S09E06)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nos (S02E04)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ties That Bind (S04E15)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Svátek (S04E03)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Makisté, část první (S02E20)
Murphy Brown (TV seriál)
Where Have You Gone, Joe DiMaggio? (S07E02)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Political Correctness (S06E04)
1990 In Living Color (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace