foto

Sergej Novickij

  • nar. 26.12.1971 (47 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
Něrealnaja Ljubov
Process
2013 Vot eto ljubov!
2012 1812. Ulanskaja ballada
Klubničnyj raj (TV film)
2010 Brestská pevnost

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Dom farfora (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Děrevenskij roman (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
Čužaja ženščina (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Bonni i Klajd (S02E21)
Mať (S02E20)
další epizody (9)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Ňaňa (S01E38)
Mesť dlja zvezdy (S01E30)
Poslednij obchod (S01E22)
další epizody (4)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Uskolzajuščaja krasota (E14)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2006 Vyzov (TV seriál)
Predskazanije (S02E01)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Verdikt (E17)
Svidětěl zaščity (E16)
Sud da dělo (E15)
další epizody (15)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Dokumentární

2014 Smešnaja žizň Olega Popova

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky