foto

Taťjana Popova

  • nar. 30.7.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opavšije lisťja (TV film)
2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)
2000 Bitva pjati voinstv
1995 Lato milosci

TV seriály

2018 Marusja (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Chod koněm (S02E17)
Požar (S02E16)
Pistolet v mašině (S02E14)
další epizody (9)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Pjatyj děň (S02E01)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2004 Komanda (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Mně otmščenija az vozdam (E18)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace